You are here:

BREAKING | Louis Munteanu, transfer de 7 milioane € în Serie A! Nelu Varga a făcut anunţul: "Oferta e certă"

BREAKING | Louis Munteanu, transfer de 7 milioane € în Serie A! Nelu Varga a făcut anunţul: "Oferta e certă"

CFR Cluj

Comentarii

Abia transferat de CFR Cluj de la Fiorentina, Louis Munteanu (22 de ani) este la un pas de plecarea din Gruia.

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că Louis Munteanu este la un pas de plecarea de la CFR Cluj, deşi abia a sosit în Gruia în vară. Ardelenii au plătit o sumă importantă de bani Fiorentinei, iar acum îşi pot recupera investiţia cu vârf şi îndesat.

CFR Cluj, în negocieri pentru un transfer de top al lui Louis Munteanu

Un club din Serie A este gata să-l transfere pe Louis Munteanu încă din iarnă, cu o condiţie. Varga a explicat că are o promisiune făcută din partea unei echipe din prima ligă italiană în privinţa lui Munteanu. În urmă cu câteva zile, Varga anunţase că are o ofertă de şapte milioane de euro pentru atacantul român.

"Este vorba despre o echipă din străinătate, din Italia, din Serie A. Are de marcat nişte goluri, oferta e obligatorie, angajantă. Discuţia e că trebuie să dea 10 goluri minim până la vară, dar dacă dă mai mult de 10 este ca şi cumpărat, am promisiunea făcută, mi-am dat cuvântul. Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă.

Pentru alţi jucători, în acest moment, nu mai avem nimic. Nu are rost să scoatem nişte poveşti care nu sunt concludente, nu sunt reale. Asta este certă, sigură, e vorba de un club foarte serios. Îi cunoaştem, am mai avut cu ei tranzacţii", a spus Ioan Varga, conform iamsport.ro.

Louis Munteanu a marcat cinci goluri şi a livrat o pasă de gol în 10 meciuri (694 de minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanutransferserie anelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare