You are here:

BREAKING | Marius Şumudică a găsit atacant pentru Rapid! Dan Şucu scoate din buzunar 500.000 de euro

BREAKING | Marius Şumudică a găsit atacant pentru Rapid! Dan Şucu scoate din buzunar 500.000 de euro

Rapid

Comentarii

În căutare de atacant pentru înlocuirea lui Albion Rrahmani (23 de ani), plecat la Sparta Praga în schimbul a cinci milioane de euro, Dan Şucu şi Marius Şumudică au găsit o primă variantă. Rapidiştii au hotărât şi suma de transfer pe care sunt dispuşi să o cheltuiască.

Înlocuirea lui Albion Rrahmani va fi un task dificil pentru Marius Şumudică, stafful său şi conducerea Rapidului, având în vedere randamentul bun pe care l-a dat vârful din Kosovo. Rapidiştii au stabilit o primă ţintă.

Mariusz Stepinski, ţinta Rapidului pentru înlocuirea lui Albion Rrahmani

Este vorba despre Mariusz Stepinski (29 de ani), un atacant polonez care evoluează la Omonia Nicosia, în Cipru. Potrivit sport.ro, el este ţinta Rapidului pentru înlocuirea lui Albion Rrahmani. Dan Şucu vrea să plătească maximum 500.000 de euro pentru semnătura lui Stepinski.

Mariusz Stepinski a marcat de patru ori în şase meciuri (457 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Omonia Nicosia. Aris Limassol, Hellas Verona, Lecce, Chievo Verona, Nantes, Ruch Chorzow, FC Nuremberg, Wisla Krakow şi Widzew Lodz sunt echipele din CV-ului Stepinski.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mariusz Stepinski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mariusz stepinskitransferrapidmarius sumudicainlocuitoralbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare