Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Marius Şumudică a refuzat-o pe U Cluj şi rămâne o ameninţare pentru postul lui Bergodi la Rapid

BREAKING | Marius Şumudică a refuzat-o pe U Cluj şi rămâne o ameninţare pentru postul lui Bergodi la Rapid

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) a refuzat oferta primită de la U Cluj şi rămâne în continuare liber de contract.

BREAKING | Marius Şumudică a refuzat-o pe U Cluj şi rămâne o ameninţare pentru postul lui Bergodi la Rapid

Deşi a fost tentat de clujeni să semneze pentru un salariu de 20.000 de euro/lună, Marius Şumudică a preferat să respingă ofertă. Tehnicianul a fost nemulţumit de faptul că anumite transferuri nu au putut fi realizate, anunţă GSP.

Concret, Şumi şi-ar fi dorit mai mulţi jucători la Cluj, printre care portarul Silviu Lung Jr. şi mijlocaşul Boldrin, fostul jucător de la FCSB şi Astra. Ardelenii nu i-au îndeplinit aceste cerinţe, motiv pentru care antrenorul a preferat să aştepte o variantă mai bună, poate chiar cea a Rapidului.

Clubul din Giuleşti trece printr-o perioadă mai puţin bună, iar Cristiano Bergodi ar putea fi vizat, deşi conducerea i-a dat încredere pentru moment.

Nu doar U Cluj a fost interesată de serviciile lui Şumi, ci şi Petrolul. Ploieştenii nu dispun însă de bugetul pe care şi l-ar fi dorit tehnicianul, astfel că negocierile au eşuat repede.

Dan Şucu a luat decizia în privinţa lui Cristiano Bergodi după eşecul cu Voluntari: „L-am întrebat asta”

„Am avut cu toţii astăzi (n.r. ieri) o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleştiului. Clubul Rapid, noi, cu toţii, trebuie să învăţăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundaţii emoţionale.

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic şi administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înţelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!

L-am invitat, deci, pe domnul Bergodi pentru a-l întreba ce putem să facem pentru el, pentru echipă, de ce mai are nevoie…

L-am simţit foarte hotărât, liniştit, dar totodată entuziasmat de proiect. Este convins că echipa va creşte ca exprimare. Are nevoie de timp, ca toate piesele pe care le-am adus să fie asamblate cu grijă, iar asta nu se poate face în două-trei etape.

Noi l-am invitat să ne spună de ce ar mai avea nevoie. Are susţinerea noastră totală! Ne-a transmis ce jucători şi-ar mai dori şi i-am promis că, dacă va sta în puterile noastre, îi vom aduce fără niciun fel de problemă fiindcă este clar, dorim cu toţii un Rapid din ce în ce mai puternic”.

Afla mai multe despre: marius sumudicau clujrapid 

viewscnt
Articole similare