Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mbappe, deturnat!? Clubul a intrat pe fir şi concurează cu oferta-monstru a Realului!

BREAKING | Mbappe, deturnat!? Clubul a intrat pe fir şi concurează cu oferta-monstru a Realului!

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (26 de ani) este numele aflat pe buzele tuturor specialiştilor. În vara lui 2024, francezul îşi termină contractul cu PSG şi este dorit de Real Madrid, care a pregătit o ofertă-monstru, însă un alt club a intrat pe fir pentru serviciile sale.

Mbappe poate pleca liber de contract de la PSG în vara lui 2024, iar fotbalistul francez nu duce lipsă de oferte. Pe lângă interesul lui Real Madrid, care îl vrea pe Kylian Mbappe de mai multă vreme, se pare că un alt club e gata să concureze cu spaniolii.

Liverpool vrea să concureze cu oferta-monstru a Realului pentru transferul lui Mbappe

Potrivit TEAMtalk, Liverpool este interesată să-l transfere pe Kylian Mbappe, Jurgen Klopp fiind un admirator al francezului încă din vremea în care el juca pentru AS Monaco. "Cormoranii" caută un înlocuitor pe termen lung pentru Mohamed Salah, iar Mbappa este alesul.

Liverpool este gata să concureze şi să facă o ofertă la nivelul celor 26 de milioane de euro salariu şi 130 de milioane de euro bonus pentru transferul gratis, pe care le oferă Real Madrid, scrie sursa citată. Şefii englezilor caută să se "lege" strâns de familia lui Mbappe pentru a-l convinge pe francez să vină în Premier League.

Kylian Mbappe a marcat de 21 de ori şi a livrat două pase de gol în 22 de meciuri jucate pentru PSG în toate competiţiile sezonului.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappeofertaliverpoolreal madridpsgtransfer 

viewscnt
Articole similare