Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi a acceptat oferta! Semnează pe doi ani! Urmează anunţul oficial

BREAKING | Messi a acceptat oferta! Semnează pe doi ani! Urmează anunţul oficial

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, l-a convins pe Leo Messi (33 de ani). Starul argentinian va rămâne la FC Barcelona pentru cel puţin încă două sezoane. Părţile au ajuns la o înţelegere. Se pare că proiectul pe care Laporta i l-a prezentat lui Messi l-a convins pe decarul de pe Camp Nou să-şi pună semnătura pe un nou contract.

Messi semnează pe doi ani! Joan Laporta l-a convins să-şi pună semnătura pe un nou contract cu Barcelona

Contractul lui Messi cu Barcelona va expira în iunie, dar se pare că argentinianul va continua pe Camp Nou, deşi a fost tentat cu oferte de la Manchester City sau PSG. Joan Laporta l-a convins cu proiectul sportiv pe care i l-a prezentat, acesta fiind principalul criteriu după care Messi şi-a ales viitorul. Presa din Spania a aflat vestea despre Messi.

Potrivit El Concidencial, Laporta şi Messi au bătut palma, iar agentintianul îşi va prelungi actuala înţelegere cu Barcelona pe încă doi ani, până în 2023. Nu se specifică nimic despre salariul, dar Messi e deja cel mai bine plătit fotbalist din lume. Încasează anual 40 de milioane de euro de la clubul catalan.

Potrivit informaţiilor apărute de-a lungul timpului, acesta va fi ultimul contract pe care Messi îl semnează cu Barcelona din postură de jucător. Din 2023 încolo, acesta va merge să joace în MLS, apoi va deveni ambasador al clubului blaugrana. Messi a avut oferte de la PSG şi Manchester City, dar în cele din urmă a ales să continue la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: leo messicontractbarcelonaprelungirejoan laporta 

viewscnt
Articole similare