You are here:

BREAKING | Mihai Stoica anunţă cât e dispusă FCSB să plătească pentru Lukas Zima: "Suma e mare". Ce a spus despre gafa cehului din UTA - Petrolul

BREAKING | Mihai Stoica anunţă cât e dispusă FCSB să plătească pentru Lukas Zima: "Suma e mare". Ce a spus despre gafa cehului din UTA - Petrolul

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani), directorul sportiv al FCSB, a reaţionat imediat după gafa făcută de portarul Lukas Zima (30 de ani) în meciul UTA - Petrolul 3-1.

Goalkeeperul ceh Lukas Zima a gafat la unul dintre golurile încasate de Petrolul pe terenul celor de la UTA. Aflat pe lista de transferuri a FCSB, care vrea să-şi aducă un portar de rezervă pentru că Andrei Vlad va pleca liber de contract, Zima este în continuare un portar interesant pentru "roş-albaştri".

Mihai Stoica, despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: "O să luăm legătura cu Petrolul"

Stoica a anunţat suma pe care FCSB este dispusă să o plătească pentru a obţine semnătura lui Lukas Zima şi a spus că gafa din meciul UTA - Petrolul nu influenţeaz decizia de a-l transfera.

"Crezi că i-a scăzut cota lui Donnarumma după ce a făcut cu Arsenal? Cred că tot top 3 e în lume.

Noi ştim ce putem să... Ce se întâmplă? Vlad va pleca, noi, dacă aducem un portar, nu putem să-l aducem în locul lui Vlad. În momentul când aduci un jucător, trebuie să scoţi altul de pe listă. Ok, vor fi alte liste în iarnă. Va trebui să mai iasă unul de pe listă ca să intre Zima.

(n.r. - scade interesul) Nu, nu. Ne place. Suma este mare, e cam dublă. (n.r. - deci 250.000 de euro aţi da pentru el) O să luăm legătura cu clubul, dacă nu se poate o să ne orientăm spre o puzderie de alţi portari liberi"
, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Lukas Zima în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: mihai stoicalukas zimafcsbpetrolultransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare