Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Modric, OUT! Transfer-bombă: Real Madrid i-a găsit înlocuitor de top

BREAKING | Modric, OUT! Transfer-bombă: Real Madrid i-a găsit înlocuitor de top

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) îşi termină contractul cu Real Madrid în vara lui 2024, iar destinul mijlocaşului croat pare departe de "Santiago Bernabeu". Decarul echipei spaniole nu-şi va pune semnătura pe un nou contract, iar Real Madrid i-a găsit deja un înlocuitor de top.

Presa din Spania scrie despre înlocuitorul pe care Real Madrid îl are în vizor pentru Luka Modric, legenda clubului care se pregăteşte să plece în vară şi să-i cedeze numărul 10 de pe tricoul lui Kylian Mbappe, transferul-gigant pe care Madridul îl pregăteşte pentru vara lui 2024, gratis.

Nicolo Barella, înlocuitorul lui Luka Modric la Real Madrid. Florentino Perez a pus ochii pe italian

Pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Luka Modric, care îşi termină contractul, Real Madrid are în vizor un fotbalist important de la Inter Milano, care a mai fost pe lista spaniolilor în trecut. Potrivit site-ului fichajes.net, Realul îl vrea pe Nicolo Barella (27 de ani).

Florentino Perez îl are în vizor pe Nicolo Barella, unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din lume la ora actuală, care străluceşte în tricoul lui Inter, cu care a ajuns până în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut din "competiţia stelelor".

Nicolo Barella mai are contractu cu Inter până în vara lui 2026, iar "Real Madrid pregăteşte o ofertă" pentru transferul său. Mijlocaşul a strâns 33 de meciuri (2379 de minute) în toate competiţiile sezonului la Inter, timp în care a marcat de două ori şi a livrat cinci pase de gol.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolo Barella în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransfernicolo barellainlocuitor luka modricluka modric nicolo barella 

viewscnt
Articole similare