adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Mourinho e aproape de lovitura carierei! Merge la un club URIAŞ pentru a câştiga UEFA Champions League

BREAKING | Mourinho e aproape de lovitura carierei! Merge la un club URIAŞ pentru a câştiga UEFA Champions Leaguegalerie foto
Comentarii

Jurnalista portugheză Claudia Garcia confirmă discuţiile dintre Jose Mourinho şi Paris Saint Germain. Alternativa tehnicianului portughez este Olympique Lyon, club pe care se pare că deja lusitanul l-a refuzat.

Pini Zahavi, agentul israelian care este foarte apropiat de Giovanni Becali şi Jorge Mendes are un rol esenţial în posibila trecere a lui Mourinho pe Parc de Princes.

Claudia Garcia susţine că israelianul a discutat în ultimele ore atât cu PSG cât şi cu Olympique Lyon despre trecerea lui Jose Mourinho la una dintre aceste două echipe din Ligue 1.

Pini Zahavi a avut un rol important şi în revenirea lui Mourinho la Chelsea, iar relaţiile sale cu antrenorul portughez sunt excelente. Acesta ar fi discutat inclusiv cu Neymar Senior despre situaţia fiului său sub comanda lui Mourinho, asigurându-l că tehnicianul portughez este exact antrenorul de care Neymar are nevoie în cariera sa.

 

”Filosofia mea de joc? Depinde. Trebuie să verifici serios filosofia unui club pentru a-ţi impune propriile idei şi a pregăti contextul ideal. La United nu mi-au cunoscut filosofia de joc. Eu personal, nu voi discuta cu niciun club care nu are obiective clare în ceea ce priveşte performanţele sportive şi rezultatele pe termen lung. Vreau să ştiu ce poate oferi un club şi ce ajutor îmi oferă pentru a atinge aceste obiective. Următorul meu contract va avea nişte clauze concrete. Trebuie să simt încredere totală din partea lor” declara Mourinho pentru BeIN Sports în urmă cu câteva săptămâni. Francezii de la Le10Sport speculează că PSG se va despărţi de Tuchel şi îi va oferi lui Mourinho 20 de milioane de euro pe sezon!

Dugarry, atac foarte dur la adresa Thomas Tuchel: ”E nevoie de altceva! Dacă te plângi, demisionează!”

Fostul mare internaţional francez, Christoph Dugarry l-a pus miercuri la zid pe Thomas Tuchel, actualul tehnician de la PSG: ”Sincer, m-am săturat de felul în care se plânge. Dacă ţi se pare prea greu calendarul, demisionează! Dacă va rămâne, Al Khelaifi trebuie să tragă un semnal de alarmă: opriţi-vă din plâns, nu mai faceţi pe victimele şi jucaţi fotbal! Iei 5 goluri de la Lille, alte 3 de la Nantes, conduci Rennes cu 2-0 şi pierzi Cupa, apoi primeşti 3 goluri la Montpellier? Iar explicaţia e că jucătorii sunt obosiţi? Pai atunci e vina ta. Nu te mai plânge! Eşti antrenorul celei mai bogate echipe din Franţa, cu resurse nelimitate şi cu jucători excepţionali. Lucrurile au scăpat de sub control. E nevoie de o mână forte” a tunat Dugarry. 

viewscnt
Articole similare