You are here:

BREAKING | N'Golo Kante, back in business! Negocieri pentru transferul în Europa, în Premier League

BREAKING | N'Golo Kante, back in business! Negocieri pentru transferul în Europa, în Premier League

Premier League

Comentarii

N'Golo Kante (33 de ani) poate reveni în Europa, în perioada de mercato din această vară.

Chiar în Premier League, de acolo de unde a plecat, de la Chelsea, în urmă cu doar un an, când "Albaştrii" l-au lăsat să plece gratis la Al-Ittihad. Acum, francezul care a jucat în semifinalele EURO 2024 cu naţionala "Cocoşului galic" este dorit înapoi în Anglia.

"Mirajul" Premier League îl face pe N'Golo Kante să-i lase pe saudiţii de la Al-Ittihad?

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, vineri, negocieri între Al-Ittihad şi West Ham, club din Premier League care îl vrea pe N'Golo Kante. La 33 de ani, francezul continuă să fie un fotbalist foarte bun, calitate pe care şi-a arătat-o la Campionatul European.

Concret, se pare că West Ham a iniţiat discuţiile cu Al-Ittihad pentru transferul lui N'Golo Kante. Mai mult, potrivit sursei citate, au existat deja discuţii între ambele cluburi şi reprezentanţii jucătorului pentru posibilul transfer înapoi în Premier League.

Totuşi, cel puţin pentru moment, Al-Ittihad n-are de gând să renunţe la N'Golo Kante. Saudiţii îl consideră un jucător-cheie pentru proiectul lor. Mijlocaşul francez are contract cu Al-Ittihad până în vara lui 2026.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota piaţă a lui N'Golo Kante în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: n'golo kantetransferpremier leaguewest hamal ittihad 

viewscnt
Articole similare