Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Negocieri avansate!". Hagi transferă un fotbalist de naţională!

BREAKING | "Negocieri avansate!". Hagi transferă un fotbalist de naţională!

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a realizat două transferuri în această iarnă, însă nu are de gând să se oprească aici. Constănţenii i-au adus pe fundaşul stânga Cristi Ganea (31 de ani) şi mijlocaşul ofensiv Ronaldo Deaconu (26 de ani).

La capitolul plecări, Farul a pierdut patru jucători. Trei dintre ei au fost foarte importanţi în campania triumfătoare din sezonul 2022/2023: Andrei Artean, Adrian Mazilu şi Enes Sali.

  • Al patrulea jucător lăsat să plece este argentinianul Marco Borgnino, cel care a fost adus în vara lui 2023, dar nu s-a adaptat cerinţelor lui Gică Hagi.

Gică Hagi l-a găsit pe ”urmaşul” lui Andrei Artean

În această iarnă, managerul tehnic al ”Marinarilor”, Gică Hagi, s-a văzut obligat să-l lase pe Andrei Artean să plece de la echipă. ”Bebe” a primit o ofertă financiară foarte bună din Cipru, de la Apollon Limassol, iar ”Regele” s-a ţinut de promisiune şi l-a lăsat să plece.

Aşadar, Hagi trebuie să umple neapărat golul lăsat de Artean, dacă vrea să mai prindă play-off-ul. Începutul de an 2024 este unul foarte bun, cu o victorie de prestigiu pe terenul Universităţii Craiova, scor 2-1, duminică, într-un duel din etapa a 22-a a Superligii.

Chiar şi aşa, drumul până la play-off este unul lung şi Hagi simte că are nevoie de întăriri. Ţinta sa principală, în acest moment, este jucătorul celor de la FC Botoşani, Victor Dican (23 de ani).

Conform ctsport.ro, Farul se află în negocieri avansate cu FC Botoşani pentru a-l transfera pe fostul internaţional de tineret. Acesta se încadrează perfect în profilul ”urmaşului” lui Andrei Artean, poate cu un mic minus la tehnică.

Însă, Victor Dican este un mijlocaş închizător înalt, inteligent, vede bine jocul, şi poate juca şi fără probleme fundaş central.

Sursa citată anunţă că negocierile dintre Farul şi Botoşani nu sunt deloc simple. Fotbalistul este cotat de transfermarkt.de la 750.000 de euro, iar moldovenii ţin foarte tare de preţ.

Se pare că Farul doreşte să facă ofere o sumă de bani pentru Dican, plus procent dintr-o viitoare vânzare, dar şi jucători la schimb, în funcţie de disponibilităţi şi de cerinţele luI Bogdan Andone şi Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: cristi ganearonaldo deaconuvictor dicangica hagivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare