You are here:

BREAKING | Nelu Varga anunţă: 7 milioane € pentru transferul lui Louis Munteanu! CFR Cluj, la un pas de un TUN financiar

BREAKING | Nelu Varga anunţă: 7 milioane € pentru transferul lui Louis Munteanu! CFR Cluj, la un pas de un TUN financiar

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate da un adevărat tun financiar în următoarea perioadă de mercato. Abia transferat, Louis Munteanu (22 de ani) poate umple conturile echipei din Gruia, după ce a fost cumpărat de la Fiorentina.

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a dezvăluit că pe adresa clubului a sosit o ofertă concretă de transfer pentru Louis Munteanu în valoare de şapte milioane de euro. Omul de afaceri care controlează echipa din Cluj-Napoca a făcut dezvăluirea în contextul interesului manifestat de Gigi Becali pentru Munteanu.

Ofertă de şapte milioane de euro primită de CFR Cluj pentru Louis Munteanu

Fără să dezvăluie numele echipei, Varga a anunţat că CFR Cluj a primit deja o ofertă de şapte milioane de euro pentru Louis Munteanu, preţ pe care l-a solicitat şi din partea FCSB dacă îşi doreşte cu adevărat semnătura atacantului.

"Avem deja o ofertă de şapte milioane de euro pentru Louis Munteanu", a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

FCSB l-a dorit şi în vară pe Louis Munteanu, însă fotbalistul a ales CFR Cluj după plecarea de la Fiorentina. Italienii îl cumpăraseră de la Farul lui Gică Hagi în 2020, însă tânărul atacant român nu a reuşit să facă pasul la echipa mare.

CFR Cluj a plătit cu pachet de cinci milioane de euro pentru Louis Munteanu, sumă de transfer, bonusuri şi salariul jucătorului.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanucfr clujtransferofertanelu varga 

viewscnt
Articole similare