Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 3,5 milioane de euro pe masa lui Gigi Becali! FCSB poate rămâne fără doi jucători importanţi

BREAKING NEWS | 3,5 milioane de euro pe masa lui Gigi Becali! FCSB poate rămâne fără doi jucători importanţi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat, vineri, două o oferte pentru doi jucători de la FCSB, după eliminarea echipei din Conference League de către danezii de la Nordsjaelland. Omul de afaceri din Pipera s-a declarat deschis să vândă jucătorii, în cazul în care preţul în convine.

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League de Nordsjaelland, 2-0 la general, iar asta înseamnă lipsa banilor pe care îi asigură prezenţa în grupele cupelor europene. Gigi Becali poate încerca să acopere "gaura" cu vânzarea a doi jucători.

Oferte pentru doi jucători de la FCSB, Andrea Compagno şi Adrian Şut

Există două oferte pentru doi jucători de la FCSB, a anunţat Gigi Becali, care a oferit şi detalii. Adrian Şut şi Andrea Compagno sunt jucătorii căutaţi de echipe din Europa, din Belgia şi Rusia. Patronul FCSB a dezvăluit preţurile pe care spune "da" plecării celor doi.

"Au avut azi oferte Compagno şi Şut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Şut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Şut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r - transferă alţi jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Şut şi 1,5 pentru Compagno. Pentru Şut e Genk sau nu mai ştiu. Am cerut preţul minim: 3 milioane", a spus Gigi Becali, la ProSport LIVE.

Adrian Şut a mai fost căutat în această vară de turcii de la Trabzonspor, în timp ce Andrea Compagno a fost dorit în Olanda, la Heereveen.

Afla mai multe despre: gigi becali ofertegigi becali transferurifcsb adrian sut ofertafcsb andrea compagno oferta 

viewscnt
Articole similare