Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A murit Ionuţ Popa. Cel mai charismatic antrenor român a pierdut lupta pentru viaţă, la un an de la retragere

BREAKING NEWS | A murit Ionuţ Popa. Cel mai charismatic antrenor român a pierdut lupta pentru viaţă, la un an de la retragere

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor Ionuţ Popa a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 67 de ani.

Ionuţ Popa, considerat cel mai charismatic antrenor din istoria recentă a Ligii 1, a pierdut lupta pentru viaţă, la un an şi trei luni după retragerea din activitate.

Conform Liga2.prosport.ro, Ionuţ Popa a murit la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde fusese adus pe 9 iunie, după un stop cardio-respirator. Ionuţ Popa a fost transferat pe secţia ATI, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până joi, când a fost constatat decesul.

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad. 

A murit Ionuţ Popa. Ce probleme de sănătate avea fostul antrenor

În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate. În aceeaşi perioadă, experimentalul tehnician a pus capăt carierei de antrenor.  Fostul antrenor mărturisea la începutul anului că a fost la mulţi medici, dar nimeni nu a putut să dea de cap problemelor de sănătate cu care se confrunta. Într-un interviu, Ionuţ Popa a vorbit, pe larg, despre problemele de sănătate cu care se confrunta.

Afla mai multe despre: ionut popa 

viewscnt
Articole similare