Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A semnat! Transferul de la U Cluj la FCSB s-a făcut: 16.000 de euro salariu!

BREAKING NEWS | A semnat! Transferul de la U Cluj la FCSB s-a făcut: 16.000 de euro salariu!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a îndeplinit dorinţa şi a trecut peste capul tuturor celor din stafful tehnic al FCSB. Campioana României a făcut al doilea transfer al verii, după fundaşul David Kiki (30 de ani), adus liber de contract de la fosta campioană Farul.

În căutare de atacant pentru a întări lotul, Gigi Becali i-a avut pe listă pe Louis Munteanu şi Denis Alibec, variante ce par tot mai greu de materializat într-un transfer, astfel că s-a reorientat spre piste accesibile din Superligă.

Dorit insistent de Gigi Becali, Daniel Popa este noul atacant al FCSB

După ce l-a transferat pe David Kiki, FCSB a rezolvat şi problema atacantului pe care îl căuta. Potrivit Fanatik, Daniel Popa (28 de ani) de la U Cluj, pentru care Gigi Becali a negociat personal - fiind pariul său -, a semnat deja cu FCSB, după ce toate părţile s-au pus de acord.

Concret, Becali a plătit 300.000 de euro, clauza de reziliere a contractului lui Daniel Popa cu U Cluj, iar fotbalistului i-a oferit un salariu de 16.000 de euro pentru un contract pe două sezoane. Ofertă căreia Popa i-a spus "da" şi este noul fotbalist al FCSB, scrie sursa citată.

Daniel Popa a evoluat în 42 de meciuri (2978 de minute) din toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de 11 ori şi a pasat decisiv de cinci.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferdaniel popagigi becaliatacant 

viewscnt
Articole similare