Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Acord". Radu Drăguşin a spus "da" şi semnează!

BREAKING NEWS | "Acord". Radu Drăguşin a spus "da" şi semnează!

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a ajuns la un acord cu viitoarea echipă, unde va pleca de la Genoa. Celebrul Fabrizio Romano a anunţat, duminică, acordul dintre fundaşul central şi formaţia care va pune banii pe masă pentru a-şi asigura semnătura lui.

Evoluţiile lui Radu Drăguşin l-au adus în atenţia mai multor echipe importante din Europa, însă Tottenham este cea care va câştiga lupta pentru semnătura sa. Fabrizio Romano anunţă că fundaşul central român a ajuns la un acord cu clubul englez în privinţa contractului său.

Radu Drăguşin vrea la Tottenham: a bătut palma cu englezii!

Totuşi, se pare că negocierile continuă între cele două cluburi, Genoa şi Tottenham, care încă n-au bătut palma în privinţa sumei de transfer.

Genoa cere 30 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin, în timp ce şefii grupării engleze sunt dipuşi să ofere doar 25. Este, însă, de aşteptat ca părţile să ajungă la un acord, având în vedere dorinţa jucătorului, care urmează să semneze "un contract pe termen lung".

Drăguşin a jucat 21 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Genoa, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă decisivă.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusintransfertottenhamacordcontract 

viewscnt
Articole similare