Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Acord total". PSG are antrenor! Părţile au bătut palma

BREAKING NEWS | "Acord total". PSG are antrenor! Părţile au bătut palma

PSG

Comentarii

PSG şi-a găsit antrenor. Parizienii au un "acord total" cu Christophe Galtier (55 de ani), antrenorul lui Nice, club căruia îi vor plăti compensaţii.

După ce Zinedine Zidane a refuzat să preia PSG, şeicii de la club au fost nevoiţi să se reorienteze şi s-a ajuns la varianta Galtier, cu care au un acord total pentru postul de antrenor, anunţă presa din Franţa.

BREAKING NEWS | "Acord total". PSG are antrenor! Părţile au bătut palma

Plecarea lui Mauricio Pochettino de la PSG este iminentă. După eşecul din Liga Campionilor, titlul şi trofeele interne câştigate cu PSG au trecut în plan secund şi au dus la demiterea antrenorului argentinian. După negocieri cu Zidane, care a refuzat, PSG şi-a găsit antrenor nou.

Potrivit L'Equipe, Christophe Galtier şi PSG au ajuns la un "acord total", după ce cluburile s-au înţeles pentru compensaţii. Galtier era antrenorul lui Nice, club căruia Parisul îi va plăti compensaţii de 8-10 milioane de euro pentru a-l "elibera" pe francez.

La PSG, Christophe Galtier va face din nou "cuplu" cu directorul sportiv Luis Campos. Cei doi au făcut-o campioană pe Lille, în Ligue 1, un campionat dominat de petrodolarii de la PSG. Leo Messi, Neymar sau Kylian Mbappe vor evolua, astfel, din sezonul viitor sub comanda lui Christophe Galtier.

Afla mai multe despre: galtierpsgantrenoracord 

viewscnt
Articole similare