Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Acord". Zidane semnează: 200 de miliioane € pentru transferuri! O nouă forţă în Europa

BREAKING NEWS | "Acord". Zidane semnează: 200 de miliioane € pentru transferuri! O nouă forţă în Europa
Comentarii

Zinedine Zidane (51 de ani) are un acord cu Fondul Public de Investiţii al Arabiei Saudite, care se pregăteşte să preia Olympique Marsille, sigura formaţie câştigătoare de Liga Campionilor din Franţa, echipă deţinută în prezent de afaceristul american Frank McCourt.

Franck McCourt şi reprezentanţii Fondului Public de Investiţii al Arabiei Saudite se pregătesc să finalizeze tranzacţia pentru preluarea lui Olympique Marseille de către saudiţi în ianuarie 2024, la începutul noului an. Ca atare, şeicii au ajuns la un acord cu Zinedine Zidane pentru banca tehnică.

Şeicii l-au convins pe Zinedine Zidane să spună "da"

"Zizou" şi-a dat acordul pentru preluarea lui Olympique Marseille, conform unui anunţ făcut de France Bleu Provence. Totul depinde de preluarea clubului de către Fondul Public de Investiţii al Arabiei Saudite, cel care deţine şi clubul englez Newcastle în 2021.

Şeicii saudiţi ar urma să asigure 200 de milioane de euro pentru transferuri la Olympique Marseille, astfel Zinedine Zidane ar avea soluţii pentru restructurarea lotului pentru a se putea lupta cu PSG, club deţinut de Statul Qatar.

Zidane, născut la Marseille, n-a mai antrenat din 2021, când a plecat de la Real Madrid după ce a luat titlul cu echipa lui Florentino Perez. Francezul "Zizou" este singurul antrenor care a câştigat Liga Campionilor de trei consecutiv, cu Real Madrid, între 2016 şi 2018.

În tot acest timp, după plecarea de la Real Madrid, Zinedine Zidane a refuzat mai multe oferte, de la Manchester United sau Newcastle.

Afla mai multe despre: zinedine zidaneolympique marseilleacordfondul public de investitii arabia saudita 

viewscnt
Articole similare