Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Al doilea fotbalist din Serie A infectat cu Coronavirus! Clubul a făcut anunţul oficial

BREAKING NEWS | Al doilea fotbalist din Serie A infectat cu Coronavirus! Clubul a făcut anunţul oficial

Serie A

Comentarii

Manolo Gabbiadini (28 de ani), fotbalistul Sampdoriei, a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Clubul genovez a anunţat oficial, iar atacantul e al doilea fotbalist din Serie A al cărui test redă un rezultat pozitiv pentru COVID-19.

Coronavirusul continuă să facă victime în rândul fotbaliştilor. Deşi campionatul din Serie A s-a oprit, câteva meciuri s-au jucat cu porţile închise, iar jucătorii n-au scăpat de noul virus. Gabbiadini a fost şi el infectat cu Coronavirus, conform unui anunţ făcut de Sampdoria şi preluat de toată presa internaţională. Testul la care a fost supus atacantul italian a dat un rezultat pozitiv.

Gabbiani şi Rugani

Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Serie A testat pozitiv cu Coronavirus! Miercuri, târziu în noapte, Juventus a dat un comunicat oficial în care anunţa că fotbalistul Daniele Rugani (25 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19. "Bătrâna Doamnă" şi-a băgat toţi jucătorii în autoizolare, după aflarea veştii că Rugani are Coronavirus. Fundaşul a participat la antrenamentul de miercuri dimineaţa şi a fost pe banca de rezerve la ultimul meci jucat de Juventus, pe teren propriu cu Inter (2-0).

Afla mai multe despre: manolo gabbiadinisampdoriacoronavirus 

viewscnt
Articole similare