Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Alex Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli! ”Tricolorul” este aşteptat de naşul Rotaru înapoi la Craiova

BREAKING NEWS | Alex Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli! ”Tricolorul” este aşteptat de naşul Rotaru înapoi la Craiova

Stranieri

Comentarii

Alex Mitriţă şi-a anunţat oficial despărţirea de Al Ahli, unde era împrumutat de la New York City FC, pe contul oficial de Instagram.

Alex Mitriţă şi Al Ahli s-au desprărţit oficial, a anunţat internaţionalul român pe contul său de Instagram. ”Tricolorul” fusese împrumutat în Arabia Saudită de New York City FC, în octombrie 2020, pentru următorii doi ani.

Însă cele două părţi s-au despărţit prematur, iar viitorul lui Mitriţă este incert. Clubul american va fi nevoit să decidă dacă aripa stângă intră în planurile echipei, iar, dacă nu, va fi nevoit să îi găsească o nouă casă.

Alex Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli!

Mitriţă este aşteptat la Craiova de naşul său, Mihai Rotaru, la doi ani şi jumătate de când a plecat. Dar mutarea nu este una care s-ar putea materializa cu uşurinţă. În cazul unui împrumut, New York City FC ar dori ca aproape tot salariul românului să fie acoperit, iar oltenii nu au posibilitatea de a îi plăti un milion de euro anual ”tricolorului”.

”Vedem, sunt discuţii. Îl cunosc foarte bine. L-am antrenat acum câteva luni în Arabia Saudită. E un jucător foarte bun, care ne-ar putea ajuta”, declara Reghecampf despre un posibil transfer al lui Mitriţă, pe care l-a avut sub conducere o perioadă scurtă de timp, la Al Ahli.

În timpul petrecut în Arabia SAudită, Alex Mitriţă a reuşit să însumeze 30 de apariţii, contribuind patru goluri şi cinci pase decisive.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarualex mitriţă 

viewscnt
Articole similare