Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Alexandru Chipciu, dat afară de la Sparta Praga. Ce scriu belgienii despre mijlocaşul român

BREAKING NEWS | Alexandru Chipciu, dat afară de la Sparta Praga. Ce scriu belgienii despre mijlocaşul român
Comentarii

Alexandru Chipciu a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Norvegia şi cu Malta, însă, înainte de a intra în cantonamentul naţionalei, mijlocaşul a primit o veste proastă.

Sparta Praga a anunţat că nu va activa opţiunea de cumpărare a mijlocaşului, astfel că Alexandru Chipciu se va întoarce la Anderlecht. Însă, conform voetbalnieuws.be, nici belgienii nu-l vor opri în lot pe român pentru sezonul următor.

"Îi mulţumim lui Alex pentru serviciile sale, însă am decis împreună că este mai bine ca drumurile noastre să se despartă. Astfel, nu vom activa opţiunea de cumpărare a jucătorului. Îi mulţumim lui Alex pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru că, de fiecare dată, a fost cel mai bun exemplu pentru jucătorii tineri. Îi dorim mult succes în carieră" , a declarat Tomas Rosicky, directorul sportiv al Spartei Praga, pentru site-ul oficial al clubului.

Împrumutat de la Anderlecht, Alexandru Chipciu a marcat un singur gol în cele 27 de meciuri jucate în sezonul care tocmai s-a încheiat. Alături de Sparta Praga, mijlocaşul a terminat campionatul din Cehia pe locul al treilea.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Alexandru Chipciu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chipciuromaniasparta pragaanderlecht 

viewscnt
Articole similare