Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Allegri a dezvăluit care e starea lui Ronaldo cu cinci zile înaintea "sfertului" cu Ajax. Super starul portughez ar putea fi în lot

BREAKING NEWS | Allegri a dezvăluit care e starea lui Ronaldo cu cinci zile înaintea "sfertului" cu Ajax. Super starul portughez ar putea fi în lot

Juventus

Comentarii

Marea dilemă înaintea duelului din Liga Campionilor, Juventus-Ajax, de joi, este legată de prezenţa în echipă a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul s-a accidentat la un meci al naţionalei lusitane.

Dacă în urmă cu doar patru zile Allegri era rezervat în ceea ce-l priveşte pe Ronaldo, acum veştile sunt mult mai bune pentru fanii lui Juventus. 

"Ronaldo e tot mai bine, cu cinci zile înaintea partidei semnele sunt bune. Vom vedea cu va evolua. El va face tot ce depinde de el ca să fie pe teren" a declarat Allegri într-o conferinţă de presă premergătoare derby-ului de sâmbătă din Serie A, Juventus AC Milan. 

În urmă cu o  zece naţionala Portugaliei a remizat, scor 1-1, contra Serbiei, în preliminariile Campionatului European din 2020. Cristiano Ronaldo a fost schimbat după doar 30 de minute, după ce s-a ales cu nasul spart şi cu o accidentare la coapsa dreaptă. 

Ajax - Juventus se va disputa joi, ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2.

 Pentru derby-ul cu Milan, Allegri a declarat că-i va avea la dispoziţie pe Dybala, pe Mandzukic şi pe Spinazzola, în timp ce starea lui Khedira urmează să fie evaluată. Douglas Costa va reveni pentru meciul cu Ajax, iar Cuadrado şi Barzagli vor fi apţi pentru meciul cu SPAL. 

Juventus - Milan se joacă sâmbătă, ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: ronaldojuventusallegriajaxliga campionilor 

viewscnt
Articole similare