Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Antrenor nou la naţionala României de handbal feminin! Bogdan Burcea a plecat după EURO. Adi Vasile preia echipa EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Antrenor nou la naţionala României de handbal feminin! Bogdan Burcea a plecat după EURO. Adi Vasile preia echipa EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Naţionala României de handbal feminin va fi antrenată de Adi Vasile, tehnicianul de la CSM Bucureşti. Bogdan Burcea a plecat, după parcursul slab de la Campionatul European.

Schimbare de antrenor la naţionala de handbal feminin

Antrenorul de la CSM Bucureşti, Adi Vasile, e noul antrenor al naţionalei feminine de handbal. Contractul fostului tehnician, Bogdan Burcea, a expirat pe 30 decembrie 2020, iar un nou contract depindea de hotărârea Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Handbal. 

Conform informaţiilor Telekom Sport, lui Bogdan Burcea nu i s-a oferit o nouă propunere, iar noul antrenor va fi Adi Vasile. 

"Nu am de unde să îmi dau demisia, pentru că pe 30 (n.r. - decembrie) îmi expiră contractul. Va avea loc un consiliu de administraţie zilele viitoare, după care o comisie tehnică, în 11-12 ianuarie, după care vom vedea ce vom decide, atât noi, vorbesc de mine şi de Robert, cât şi comisia tehnică", susţinea Bogdan Burcea, la finalul anului trecut, după EURO. 

Tricolorele au încheiat fără punct grupa principală de la Campionatul European de handbal feminin, au înregistrat o singură victorie în competiţie, cu Polonia, în grupa preliminară, şi au ocupat locul 12 la general, cea mai slabă clasare din istoria participărilor la Campionatul European.

Bogdan Burcea susţinea că nu are ce să-şi reproşeze: "A fost un an fără meciuri, fără competiţie, cu probleme de sănătate. Nu consider că a fost un an în care atât eu, cât şi echipa, putem fi evaluaţi corect", a declarat Bogdan Burcea pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: adi vasileromania handbal romaniaantrenor echipa nationala de handbalbogdan burcea 

viewscnt
Articole similare