Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bun de plată! Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul trebuie să plătească 350.000 de euro

BREAKING NEWS | Bun de plată! Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul trebuie să plătească 350.000 de euro

Fotbal intern

Comentarii

Dennis Man a fost „sărit-o” pe Anamaria Prodan la negocierile finale cu Parma, iar acum e bun de plată!

Azi a venit hotărârea definitivă. Fotbalistul trebuie să-i plătească Anamariei Prodan nu mai puţin de 350.000 de euro.

”Acum am aflat de la avocatul meu. Justiţia nu se negociază, obligaţiile contractuale se respectă. În România nu trebuie să existe corupţie. Degeaba se lăudau ‘prietenii’ că sunt puternici şi pot face orice în ţara asta. Legea e lege.

Când discutăm de clauzele unui contract, ni le asumăm şi semnăn, trebuie să le şi respectăm. Judecătorul a făcut dreptate şi îi mulţumesc. Trebuie să înţelegem că dacă nu respectăm nici contractul parafat, atunci se instalează haosul absolut”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Parma a plătit 13 milioane de euro celor de la FCSB pentru transferul tânărului atacant.

Dennis Man este pe val în Italia

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) continuă să fie lăudat pentru prestaţiile sale din tricoul Parmei, aceasta fiind una dintre cele mai bune perioade la nivel individual de la transferul în Italia.

Dennis Man are o formă sportivă de invidiat în tricoul ”cruciaţilor”, el fiind omul meciului în victoria spectaculoasă cu Lecce, scor 4-2, din Cupa Italiei.

”Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât şi cel din campionat şi pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut.

Jucătorii sunt foarte bine antrenaţi şi mult mai bine organizaţi. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătăţită, dar Parma e perfectă în rest.

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea şi se retrage excelent pe faza defensivă.

E genul de jucător care îţi câştigă meciuri, iar acum a reuşit să îşi găsească şi constanţa. Cu calitatea lui poate pune orice fundaş lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine şi în Serie A”, a declarat Massimo Paci, citat de Parma Live.

Dennis Man a jucat fix 10 meciuri pentru Parma în toate competiţiile în acest sezon, reuşind şapte goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: dennis mananamaria prodan 

viewscnt
Articole similare