Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Constantin Budescu la Farul Constanţa, alături de prietenul Denis Alibec

BREAKING NEWS | Constantin Budescu la Farul Constanţa, alături de prietenul Denis Alibec

Farul Constanța

Comentarii

Constatin Budescu (34 de ani) a rămas liber de contract după despărţirea de Petrolul Ploieşti, însă nu duce lipsă de oferte.

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, Constantin Budescu a primit o ofertă de la Gică Hagi, să vină la Farul, şi nu a stat deloc pe gânduri: a acceptat-o!

Budescu vine la Farul!

Gică Hagi simte că îl poate repune pe picioare pe Constantin Budescu, iar fotbalistul priveşte cu ochi buni noua provocare.

Nu-i va fi deloc uşor să se supună exigenţelor lui Gică Hagi, însă este determinat să arate că mai are multe lucruri bune de oferit în fotbalul românesc.

Budescu a fost ofertat şi a acceptat imediat ce a primit semnalul din partea lui Gică Hagi, e o propunere care îl onorează pe final de carieră şi simte că poate contribui inclusiv la dezvoltarea tinerilor talentaţi din echipa şi Academia lui Hagi. În plus, e un vis mai vechi de-al lui de a lucra cu Hagi”, anunţă sursa citată.

Constantin Budescu va redeveni coleg cu bunul său prieten, Denis Alibec, alături de care a format unul dintre cele mai letale cupluri ofensive din ultimii 10 ani, la Astra Giurgiu.

Pentru ”Budi”, Farul Constanţa va deveni a 6-a echipă din fotbalul românesc, după Unirea Urziceni, Petrolul Ploieşti, Astra Ploieşti, FCSB şi FC Voluntari.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: constantin budescudenis alibecgica hagi 

viewscnt
Articole similare