Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Constantin Gâlcă a semnat. Cu cine s-a înţeles fostul antrenor al FCSB-ului

BREAKING NEWS | Constantin Gâlcă a semnat. Cu cine s-a înţeles fostul antrenor al FCSB-ului
Comentarii

Costel Gâlcă s-a înţeles cu Ramodiak Radom, echipă ce se află pe locul 11 în prima ligă poloneză.

În vârstă de 51 de ani, Gâlcă era liber de contract din vara anului trecut, după despărţirea de saudiţii de la Al-Hazem. Românul va debuta pe banca noii sale echipe pe data de 24 aprilie, pe teren propriu cu campioana Lech Poznan.

"Astăzi, Consiliul Radomiak S.A. a decis să încheie cooperarea cu antrenorul Mariusz Lewandowski. Dorim să mulţumim din suflet antrenorului pentru implicare, munca în clubul nostru şi îi dorim mult succes în cariera de antrenor mai departe.

Consiliul clubului a decis, de asemenea, să angajeze un nou antrenor. El este Constantin Gâlcă în vârstă de 51 de ani, reprezentant de 68 de ori al României, participant la Cupa Mondială 1994 şi 1998, Campionatele Europene 1996 & 2000, fost fotbalist Steaua Bucureşti, RCD Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, UD Almeria.

Ca antrenor, a câştigat campionatul României cu Steaua (2014/2015), a lucrat şi la Espanyol salvând această echipă de la retrogradarea din Primera Division, a fost şi antrenorul danezului Vejle BK, cu care a promovat la clasa extra daneză. El a condus şi naţionala U-17. Ultima sa lucrare în Arabia Saudită la clubul Al Hazem
 
Antrenorul Constantin Gâlcă va conduce astăzi primul antrenament cu echipa Radomiak", se arată în comunicatul polonezilor de pe pagina oficială de Facebook.
 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: galca 

viewscnt
Articole similare