Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Convocat, Sadio Mane ratează, totuşi, Mondialul din Qatar! Anunţ oficial

BREAKING NEWS | Convocat, Sadio Mane ratează, totuşi, Mondialul din Qatar! Anunţ oficial
Comentarii

Sadio Mane (30 de ani) ratează, totuşi, Campionatul Mondial din Qatar 2022. Senegalezii au anunţat, joi, că Mane nu va putea juca la turneul final.

Senegal va fi lipsită de ajutorul celui mai bun fotbalist al naţionalei la Mondialul din Qatar. Sadio Mane va rata turneul final.

BREAKING NEWS | Convocat, Sadio Mane ratează, totuşi, Mondialul din Qatar! Anunţ oficial

Calificată la Cupa Mondială din Qatar, Senegal nu se va putea baza pe cel mai bun fotbalist din lotul naţionalei, Sadio Mane.

Jucătorul lui Bayern Munchen s-a accidentat în ultimul meci de campionat al bavarezilor, cu Werder Bremen, o accidentare musculară care-l va priva de participarea la turneul final qatarez. Senegalezii au anunţat, joi, printr-un comunicat oficial că Sadio Mane nu se va putea reface la timp pentru a putea participa la CM.

Sadio Mane a strâns 92 de meciuri şi 33 de goluri la naţionala Senegalului, timp în care a cucerit Cupa Africii pe Naţiuni 2022.

Sadio Mane a apelat la vrăjitori pentru a putea juca la Cupa Mondială Qatar 2022

Accidentat în meciul Bayern Munchen, 6-1 cu Werder Bremen, şi a părăsit terenul de joc după doar 20 de minute. L'Equipe a anunţat înăc de acum câteva zile că Sadio Mane nu va putea juca la Mondial din cauza accidentării care-l forţează să stea de parte de teren pentru câteva săptămâni.

Chiar şi accidentat, Sadio Mane a fost convocat în lotul Senegalului pentru Cupa Mondială Qatar 2022. Mane a apelat chiar la vrăjitori pentru a se putea vindeca, dar nu a reuşit să-şi îndeplinească visul de participa cu naţionala Senegalului la CM, mai ales după ce a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni.

Afla mai multe despre: sadio manecupa mondialaqatar 2022accidentare 

viewscnt
Articole similare