Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Coronavirusul, lovitură puternică pentru sportul românesc: meciuri fără spectatori! Guvernul României a luat decizia. Comunicatul oficial al LPF

BREAKING NEWS | Coronavirusul, lovitură puternică pentru sportul românesc: meciuri fără spectatori! Guvernul României a luat decizia. Comunicatul oficial al LPFgalerie foto

Superliga

Comentarii

Coronavirusul loveşte puternic şi în sportul din România. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că sunt interzise adunările de peste 1.000 de oameni, ceea ce înseamnă că meciurile din fotbalul sau handbalul românesc se vor juca fără spectatori. Decizia vine ca urmare a celor 13 cazuri confirmate de Coronavirus în România.

UPDATE 13:30 | Oficialii LPF s-au întâlnit de urgenţă şi au luat decizia ca toate meciurile din Liga I să se dispute fără spectatori, inclusiv partida din această seară, FCSB - Universitatea Craiova.

"Măsura se aplică imediat şi va fi adaptată în viitor în funcţie de evoluţia situaţiei şi deciziile autorităţilor statului", se arată în comunicat LPF.

UPDATE 13:24 Craiova a anunţat oficial că meciul de pe Arena Naţională se va juca fără spectatori. "Le mulţumim suporterilor noştri anticipat pentru atmosfera pe care ar fi creat-o în această seară pe Arena Naţională, regretăm faptul că nu îi vom putea simţi aproape, dar vom da totul să îi facem fericiţi din faţa micilor ecrane", a anunţat Universitatea Craiova.

De asemenea, vânzarea biletelor pentru meciurile cu FC Botoşani şi Astra Giurgiu a fost sistată. Meciul contează pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii I şi va avea loc de la ora 20.30.


UPDATE 12:00 Raed Arafat a anunţat că meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori. "Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Ştim că va produce nemulţumiri", a spus Arafat.


Pe lângă cele 13 cazuri confirmate, alte 13.000 de persoane se află în izolare din cauza virusului care s-a răspândit din China.

Ministerul de Interne a decis să ia măsuri dure. Astfel, au fost interzise evenimentele publice cu peste 1000 de persoane. „S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

Conform surselor Telekom Sport, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal urmează să se întâlnească de urgenţă astăzi şi să decidă că toate meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori.

Tot din cauza coronavirusului, cei trei fotbalişti români care joacă la echipe din Serie A convocaţi de Mirel Rădoi la naţionala României, Vasile Mogoş, Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş sunt blocaţi în Italia.

De asemenea, Dinamo a anunţat că s-a amânat vânzarea de bilete pentru meciul cu PSG, din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

Afla mai multe despre: coronavirusraed arafatliga 1handbal 

viewscnt
Articole similare