Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristi Manea a dat răspunsul după oferta primită de la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

BREAKING NEWS | Cristi Manea a dat răspunsul după oferta primită de la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea (26 de ani) a răspuns ofertei de prelungire a contractului pe care i-a făcut-o CFR Cluj. Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a făcut anunţul şi a transmis că fundaşul dreapta a luat decizia de a pleca din Gruia, unde este, în prezent, un om de bază.

CFR Cluj îl va pierde pe Cristi Manea gratis, la vară, când îi expiră actualul contract. În ciuda unei oferte de prelungire pe care i-au făcut-o şefii din Gruia, fundaşul dreapta nu doreşte să-şi pună semnătura pe înţelegerea propusă şi vrea să plece.

Cristi Manea nu-şi prelungeşte contractul cu CFR Cluj. Balaj: "Dragoste cu forţa nu se poate"

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat că a primit răspunsul din partea lui Manea în privinţa prelungirii contractului şi este unul negativ. Fundaşul dreapta va pleca, astfel, liber de contract de la CFR Cluj în vara lui 2024, când i se termină actuala înţelegere.

Balaj a lăsat de înţeles că Manea nu va primi o altă ofertă, îmbunătăţită, din partea CFR-ului.

”I-am făcut o ofertă. Nu doreşte să prelungească. Dragoste cu forţa nu se poate!”, a anunţat oficialul ardelenilor, pentru Prima Sport.

Cristi Manea ar putea ajunge, de la CFR Cluj, în Turcia la Galatasaray. Despre transferul său în Turcia s-a discutat şi în perioada de mercato de la începutul lui 2024.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujcristi maneacontractcristi balaj 

viewscnt
Articole similare