Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid! Perez şi fanii madrileni sunt în EXTAZ

BREAKING NEWS! Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid! Perez şi fanii madrileni sunt în EXTAZgalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Surpriză imensă pentru suporterii Los Blancos. Plecat în vara anului 2018 de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo (34 de ani) îşi pregăteşte revenirea la gruparea merengue, anunţă spaniolii.

Nu traversează cel mai bun moment al său la Juventus, iar Cristiano este sigur: vrea să revină la Real Madrid! La câteva zile după ce a pierdut un nou Balon de Aur în faţa lui Leo Messi, Cristiano şi-a lăsat anturajul să anunţe că regretă plecarea de pe Santiago Bernabeu.

Cotidianul madrilen ABC a ieşit (o premieră, pentru că nu vorbim despre un cotidian eminamente sportiv) pe prima pagină cu această scurgere de informaţii. Spaniolii cred că e vorba doar de începutul unei telenovele care va deturna bomba anului viitor: Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid!

Două detalii importante care sprijină ideea că Ronaldo revine la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (34 de ani) le-ar fi spus colegilor săi că regretă că a plecat de la Real Madrid. Lusitanul crede că dacă ar fi rămas la Real, ar fi câştigat Balonul de Aur în 2018 şi 2019, scrie ABC.

Pe de alta parte, cei de la Don Balon completează ştirea şi anunţă că portughezul nu este fericit la Torino din mai multe puncte de vedere. Înainte de partea profesională, Ronaldo simte din ce în ce mai rău lipsa Capitalei Spaniei, un oraş in care s-a simţit perfect.

Italienii au găsit şi ei un detaliu care îl irită pe CR7. Farfallino Borel, vecina lui Cristiano la super casa acestuia din apropierea oraşului Torino a făcut câteva dezvăluiri. "Cristiano stă mai mereu în casă. Zilele sunt la fel pentru el. Georgina îl ajută cu cei mai mici dintre copii, iar Cristiano se joacă mai mereu cu fiul cel mare. De regulă îl văd când îşi conduce Rolls-Royce-ul. Am încercat să îl prezint pe Cristiano Jr copiilor mei, dar el s-a opus. Nu mi se pare un om fericit aici" a subliniat aceasta.

Este doar primul detaliu care iese la suprafaţă în ultimele zile. Un al doilea, cântăreşte chiar şi mai greu. Interconomia TV din Madrid anunţă că Ronaldo a refuzat să-şi vândă superba vilă de 25 de milioane de euro din cartierul rezidenţial La Finca, din Capitala Spaniei.

Ronaldo a locuit acolo după ce a semnat cu Real Madrid şi a decis ulterior să achiziţioneze reşedinţa care arată fabulos. Ibericii sunt siguri că portughezul şi-a lăsat astfel o uşa deschisă pentru revenirea la care visează toţi fanii Realului.

Cristiano Ronaldo a scris istorie la Real Madrid

451 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, care l-a transferat de la Manchester United, în 2009, pentru 94 de milioane de euro.

În perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, atacantul portughez s-a transformat într-un fotbalist complet. Adus din postura de deţinător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo şi-a adăugat în palmares încă patru astfel de trofee şi 16 trofee pe plan colectiv, printre care patru Ligi ale Campionilor, dintre care trei la rând.

După câştigarea ultimului trofeu – la finalul meciului Real Madrid - Liverpool 3-1, din finala Ligii Campionilor de la Kiev –, Cristiano Ronaldo a anunţat, însă, că nu este sigur dacă va mai continua la Real Madrid şi din sezonul viitor, pentru ca o lună mai târziu să fie transferat de Juventus Torino, pentru 117 milioane de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus torinoreal madrid 

viewscnt
Articole similare