Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

BREAKING NEWS | Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti anunţă suporterii echipei şi pe toţi iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Cristina Neagu rămâne la CSM Bucureşti

Cristina Neagu şi CSM Bucureşti au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federaţia internaţională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naţionalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureşteană din 2017.

Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM Bucureşti şi de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiţi şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu, potrivit site-ului oficial al CSM.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare