Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a anunţat un transfer la CFR Cluj: "Un jucător bun!". Fotbalistul a confirmat mutarea

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a anunţat un transfer la CFR Cluj: "Un jucător bun!". Fotbalistul a confirmat mutarea

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învingă pe CS Mioveni dumincă seara, în a 19-a etapă a Ligii 1, scor 1-0.

CFR Cluj a reuşit să obţină o victorie importantă, duminică seara, în a 19-a etapă a Ligii 1, pe teren propriu, împotriva lui CS Mioveni.

Ardelenii nu îşi permiteau vreun pas greşit în urma victoriei FCSB-ului cu Gaz Metan Mediaş, iar jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu au reuşit să obţină o victorie în stilul caracteristic al ”Bursucului”, 1-0.

Valentin Costache a marcat unicul gol al partidei, în minutul 36, cu mai mult decât puţină şansă, în timp ce fotbaliştii de la Mioveni s-au întrecut în ratări.

În urma partidei, Dan Petrescu s-a declarat mulţumit de rezultat, mai ales pentru că echipa lui Alexandru Pelici ar fi una foarte periculoasă în ochii ”Bursucului”.

Ce a spus Petrescu despre victoria cu CS Mioveni

Am suferit foarte mult, exact la ce mă aşteptam. La ce am văzut la Mioveni, am văzut şi azi. Apărare foarte bună şi contraatacuri excelente.

Mă aşteptam chiar ca ei să aiba mai multe ocazii, pentru că aşa fac tot timpul, te lasă să crezi că domini şi terenul nu era aşa bun şi după aia îţi iau mingea şi fac contraatac.

Am pregătit meciul, dar nu ai cum unele echipe să le opreşti”, a declarat Dan Petrescu.

Transferul anunţat de tehnicianul CFR-ului

Tehnicianul celor de la CFR a făcut şi o dezvăluire interesantă. Întrebat de transferul lui Sergiu Buş, Dan Petrescu a dat de înţeles că atacantul ar urma să semneze cu clujenii luni.

(n.r. Sergiu Buş vine la CFR?) E posibil, acum dacă mi-ai zis tu, ar fi bine. E un atacant bun.

(n.r. ar semna mâine cu CFR) Vedem mâine, dacă va fi adevarat, ar fi bine pentru club, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că la lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun. Şi ar fi ideal dacă ar putea să vină”. a declarat Dan Petrescu.

Sergiu Buş a confirmat ulterior mutarea, spunând că este foarte entuziasmat să revină la echipa unde a crescut.

Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană.

În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa.

Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte se semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a spus Buş, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare