Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Devis Mangia a semnat! "Sunt foarte fericit că a acceptat oferta noastră". Şocul finalului de an în fotbal

BREAKING NEWS | Devis Mangia a semnat! "Sunt foarte fericit că a acceptat oferta noastră". Şocul finalului de an în fotbalgalerie foto
Comentarii

Devis Mangia, fostul antrenor al Universităţii Craiova, este noul selecţioner al echipei naţionale a Maltei, a anunţat, luni, site-ul Federaţiei Malteze de Fotbal.

Tehnicianul italian, în vârstă de 45 de ani, a semnat un contract de lungă durată, valabil până la 31 decembrie 2023. 

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord cu Federaţia Malteză de Fotbal. Proiectul care mi s-a prezentat este unul foarte ambiţios şi am încredere că, împreună, prin multă muncă şi dăruire, vom reuşi să ridicăm nivelul fotbalului maltez", a fost prima reacţie a lui Devis Mangia.

Devis Mangia a semnat! "Sunt foarte fericit că a acceptat propunerea noastră"

Oficialii federaţiei din Malta au mare încredere în fostul antrenor al Craiovei.

"Sunt foarte fericit că Devis Mangia a acceptat propunerea noastră de a deveni selecţionerul echipei naţionale. Devis este un antrenor tânăr şi energic, care are deja multă experienţă, atât la nivel de club, cât şi la nivel internaţional.

Discuţiile noastre cu Devis ne-au convins că este omul potrivit pentru echipa naţională. Viziunea şi filozofia sa fotbalistică se potrivesc planurilor noastre de a îmbunătăţi performanţele şi rezultatele echipei naţionale", a declarat preşedintele Federaţiei Maltele de Fotbal, Bjorn Vassallo.

Devis Mangia, la a doua experienţă ca selecţioner

Devis Mangia va bifa a doua experienţă ca selecţioner, după ce, între 2012 şi 2013, s-a aflat pe banca echipei naţionale de tineret a Italiei, pe care a dus-o până în finala Europeanului din 2013.

Ajuns la 45 de ani, Devis Mangia nu a mai antrenat din primăvara acestui an, atunci când s-a despărţit de Universitatea Craiova, după aproape doi ani în care i-a pregătit pe olteni. Italianul a reuşit să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani.

Mangia a mai antrenat, de-a lungul carierei sale, echipele Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, Italia U21, Spezia, Bari şi Ascoli.

Afla mai multe despre: mangia 

viewscnt
Articole similare