You are here:

BREAKING NEWS | După Horaţiu Moldovan, Atletico Madrid a mai pus ochii pe un român: ”E la cel mai înalt nivel”

BREAKING NEWS | După Horaţiu Moldovan, Atletico Madrid a mai pus ochii pe un român: ”E la cel mai înalt nivel”

Fotbal internațional

Comentarii

Andrei Raţiu (26 de ani) a fost titular în meciul Rayo Vallecano - Atletico Madrid 1-1, din etapa a 6-a din La Liga.

Raţiu, pe lista lui Atletico Madrid. Ultimele veşti din Spania 

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a pus ochii pe un alt fotbalist român, după ce anul trecut l-a transferat pe Horaţiu Moldovan.

Presa internaţională notează că Atletico Madrid a pus ochii pe Raţiu. Fundaşul a fost integralist pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid, scor 1-1, în etapa cu numărul şase din La Liga. Autorul unui assist, fundaşul român i-a impresionat pe jurnaliştii spanioli.

„Andrei Raţiu este urmărit de Atletico Madrid. Evoluţia lui a fost şi va fi monitorizată în acest sezon. Fundaşul dreapta a reprezentat un adevărat coşmar pentru echipa lui Simeone. Internaţionalul român a făcut legea pe ambele părţi ale terenului.

Le-a oferit foarte puţine spaţii adversarilor şi a fost foarte periculos în atac. A fost decisiv la golul lui Palazon, atunci când a oferit un assist. A atins peste 35 km/h, iar această viteză îi oferă statutul de fundaş dominant.

Raţiu a fost unul dintre jucătorii-senzaţie de la Euro 2024 pe acest post. El şi-a continuat ascensiunea în La Liga. Progresează constant şi devine un jucător interesant pentru orice echipă din Spania. E la cel mai înalt nivel”, scriu cei de la Marca despre Raţiu.

  • 3 milioane de euro e cota lui Andrei Raţiu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

„Tricolorul” a marcat săptămâna trecută primul gol în La Liga, în duelul dintre Vallecano şi Osasuna, terminat cu victoria echipei românului, scor 3-1.

Fundaşul a debutat în La Liga chiar în sezonul trecut, atunci când a avut o evoluţie remarcabilă pe Bernabeu, într-un meci cu Real Madrid. „S-ar potrivit perfect cu filosofia lui Simeone. E şi versatil”, a mai scris cotidianul spaniol.

Afla mai multe despre: andrei raţiuatletico madridtransfer 

viewscnt
Articole similare