adplus-dvertising
You are here:

BREAKING NEWS | Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan: "Îmi închid oficial colaborarea aici" Unde va antrena

BREAKING NEWS | Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan: "Îmi închid oficial colaborarea aici" Unde va antrena

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu a anunţat că în vară îşi va încheia oficial colaborarea cu Gaz Metan Mediaş, subliniind că sunt şanse mici să continue pe banca formaţiei ardelene.

"În vară îmi închid oficial colaborarea aici, vedem dacă vor exista perspective de continuitate. (...) Nu depinde de mine. În primul rând depinde de club şi de ceea ce va putea clubul să pună concret pe masă pentru anul viitor. Cred că va fi foarte greu cu aceleaşi condiţii financiare şi cu acelaşi buget eă emitem pretenţii mai mult decât o prezenţă în play-off şi pentru mine nu ar mai fi suficient", a declarat Edward Iordănescu.

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan, vorbeşte la superlativ despre U Craiova

Edi Iordănescu a lăsat de înţeles că Universitatea Craiova ar fi destinaţia ideală pentru el, după despărţirea de Gaz Metan Mediaş: "Craiova e un mediu extraordinar de bun, e un mediu care ştiu şi am informaţii că e multă seriozitate".

Cât despre varianta FCSB: "De-a lungul timpului au fost mai multe discuţii, dar nu ştiu dacă vom putea colabora, în condiţiile în care acolo sunt nişte aşteptări şi un stil de lucru la care mie mi-e foarte greu să mă adaptez.

Apoi, Edi Iordănescu a vorbit şi despre o posibilă revenire la CFR Cluj, în viitor: "Nu am această ofertă, aşa că dacă va veni, promit să vă anunţ şi să o analizez. Eu recunosc şi nu fug de vorbe că am ezitat foarte mult atunci şi nu că am ezitat, dar am refuzat în primă fază să merg la CFR".

În final, Edi Iordănescu a mărturisit că ia în calcul şi străinătatea: "Dacă nu voi găsi mediul potrivit în România, am paşaport. Pentru Europa e valabil şi buletinul, aşa că mă pot deplasa uşor".

Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan Mediaş

În vârstă de 41 de ani, Edward Iordănescu o pregăteşte pe Gaz Metan de la începutul anului 2019 şi mai are contract cu ardelenii până în vară. De-a lungul carierei, Edward Iordănescu a mai antrenat ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu şi CFR Cluj.

viewscnt
Articole similare