You are here:

BREAKING NEWS Erou la Al Hilal! Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Arabia Saudită! Al 8-lea trofeu din cariera tehnicianului român

BREAKING NEWS Erou la Al Hilal! Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Arabia Saudită! Al 8-lea trofeu din cariera tehnicianului romângalerie foto
Comentarii

Răzvan Lucescu a cucerit matematic titlul în Arabia Saudită cu formaţia sa, Al Hilal

Al Hilal s-a distrat cu Al Hazem. Chiar dacă a fost condusă din minutul 3 de formatia oaspete, trupa lui Lucescu Jr a revenit şi s-a impus cu scorul de 4-1.

Al Dawsari a marcat primul în minutul 8, iar înainte de pauză, Bafetimbi Gomis şi-a dus echipa în avantaj.

Tot Gomis a fost în prim plan şi în partea secundă. A marcat de alte două ori, iar Al Hilal a câştigat meciul şi titul de campioană.

GALERIE FOTO Mai multe imagini de la bucuria campionilor

Formaţia lui Răzvan Lucescu a acumulat 66 de puncte după 28 de etape, cu şase mai multe decât locul doi, Al Nasr Riyadh.

Al 16-lea titlu de campioană pentru Hilal care îşi continuă perioada excelentă sub comanda lui Răzvan Lucescu. Românul care a cucerit şi Liga Campionilor Asiei, iar la Campionatul Mondial al Cluburilor s-a clasat pe locul 4 cu echipa sa. 

Răzvan Lucescu, al 8-lea trofeu ca antrenor

Pentru tehnicianul român, titul cucerit în Arabia Saudită reprezintă al 8-lea trofeu al carierei sale, care devine una tot mai impresionantă.

Lucescu Jr a cucerit în 2005-2006 şi 2006-2007 Cupa României cu Rapid Bucureşti. Şi-a trecut in palmares Cupa Qatarului în stagiunea 2012-2013 şi o promovare cu FC Braşov. Are o finală de Cupă a Greciei disputată pe banca lui Xanthi, dar şi două Cupe ale Greciei cu PAOK Salonic, precum şi titlul de campion al Greciei, tot cu PAOK.

La Al Hilal, Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asieri în 2019 şi acum titlul de campion al Arabiei Saudite. În 2018, Răzvan a fost declarat antrenorul anului în România, iar în 2018-2019, cel mai bun antrenor din Grecia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare