Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | E gata! S-a făcut transferul lui Radu Drăguşin. Fundaşul român pleacă azi din Italia pentru a efectua vizita medicală

BREAKING NEWS | E gata! S-a făcut transferul lui Radu Drăguşin. Fundaşul român pleacă azi din Italia pentru a efectua vizita medicală

Fotbal

Comentarii

Telenovela plecării lui Radu Drăguşin de la Genoa pare că a ajuns la final. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunţat, pe reţelele de socializare, că fundaşul român a ajuns la un acord cu Tottenham.

UPDATE 10:00 | Fabrizio Romano a anunţat recent că Radu Drăguşin a ales-o pe Tottenham. Genoa a acceptat suma de 30 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în schimbul fundaşului român.

"Tottenham şi Genoa au semnat deja documentele pentru Radu Drăguşin. 

Drăguşin va călători dimineaţa la Londra, zbor privat rezervat cu agenţii săi.

Testele medicale urmează să fie programate, apoi Spurs va anunţa oficial şi transferul" , a scris Fabrizio Romano.


Bayern Munchen a făcut o ofertă pentru Radu Drăguşin!

Celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunţat că nemţii de la Bayern Munchen au trimis o ofertă oficială către Genoa pentru Radu Drăguşin, iar fundaşul central ar putea să nu mai ajungă la Tottenham Hotspur.

Întorsătură de situaţia în povestea lui Radu Drăguşin - Bayern Munchen a trimis acum o ofertă oficiuală către Genova pentru a deturna afacerea.

Propunerea este una puţin mai mare decât cea a lui Tottenham, fără alţi jucători incluşi.

Înţeleg că Spurs rămâne încrezătoare, aşa cum s-a conveni anterior în termenii personali. Depinde de Drăguşin”, a anunţat Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: fabrizio romanoradu dragusin 

viewscnt
Articole similare