Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB are un nou portar titular! Anunţul oficial al vicecampioanei: cine-l înlocuieşte pe Bălgrădean

BREAKING NEWS | FCSB are un nou portar titular! Anunţul oficial al vicecampioanei: cine-l înlocuieşte pe Bălgrădean

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, nu are de ce să îşi facă griji după plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj.

  • Trimis în şomaj tehnic de Gigi Becali după ce a trădat şi a semnat cu CFR Cluj fără să-şi anunţe patronul, Cristian Bălgrădean se va despărţi în acastă vară de FCSB, după aproape doi ani şi jumătate, timp în care a strâns 73 de prezenţe pentru roş-albaştri.

Aşadar, Cristian Bălgrădean se desparte în această vară de FCSB, după ce a semnat deja cu campioana en titre şi liderul la zi al Ligii 1, CFR Cluj. Totuşi, vicecampioana are deja suficiente soluţii de înlocuire a goalkeeper-ului de 32 de ani şi nu trebuie să caute în altă parte, crede Helmuth Duckadam. Legendarul portar consideră că FCSB îl are deja în curte pe noul titular dintre buturi.

FCSB îi are în lot pe Andrei Vlad (21 de ani) şi pe Toma Niga (22 de ani), cărora li se va alătura, în vară, un alt tânăr portar, Ştefan Târnovanu. În vârstă de 19 ani, Târnovanu a fost transferat de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro.

  • 12 prezenţe are Târnovanu pentru Poli Iaşi în această ediţie a Ligii 1
  • 24 de goluri a încasat viitorul portar al FCSB-ului, în acest sezon, adică un gol la fiecare 45 de minute

"Şi eu am debutat la 19 ani, alţii mai repede. Aceşti portari au 19-20-22 de ani. Ce facem? Luăm unul de 30 şi cu ei ce facem? Avem trei portari tineri, talentaţi, trebuie să joace, dacă fac faţă rămân, dacă nu, aduci altul", a declarat preşedintele de imagine al grupării FCSB, Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

FCSB îl are deja în lot pe noul portar titular, crede Duckadam

"Eroul de la Sevilla" continuă să creadă în calităţile lui Andrei Vlad, în ciuda evoluţiilor ezitante avute până acum de tânărul goalkeeper. Transferat de la Universitatea Craiova în urmă cu aproape trei ani, Vlad a primit mai multe şanse la FCSB, dar nu a reuşit încă să se impună ca titular.

  • 34 de meciuri a adunat Andrei Vlad pentru FCSB
  • 400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l transfera pe Andrei Vlad de la U Craiova

"Presiunea a fost prea mare pusă pe el. Când a greşit, presa şi poate şi conducerea au procedat greşit când s-a pus acea presiune pe el, pentru că la golurile încasate a avut şi el o parte de vină, dar n-a fost singurul vinovat. Din păcate, pe el s-a pus acea presiune! Eu cred că atât Vlad, cât şi ceilalţi doi portari trebuie să apere. De ce i-ai adus?", a adăugat Duckadam.

Pe lângă Vlad şi Târnovanu, pentru locul de titular între buturile FCSB-ului se va lupta şi Toma Niga, în vârstă de 22 de ani. Niga a fost adus de Gigi Becali la FCSB în vara anului 2017, dar nu a apucat încă să debuteze pentru roş-albaştri, fiind împrumutat la Academica Clinceni şi FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare