Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fratele lui Paul Pogba a anunţat următoarea destinaţie a francezului: ”Da, vreau să joace acolo!”

BREAKING NEWS | Fratele lui Paul Pogba a anunţat următoarea destinaţie a francezului: ”Da, vreau să joace acolo!”galerie foto

Manchester United

Comentarii

Florentin Pogba, fratele lui Paul Pogba, a declarat în cadrul unei emisiuni din Spania că îşi doreşte ca discuţiile dintre Real Madrid şi Manchester United să se încheie favorabil pentru Pogba.

Invitat în cadrul emisiunii El Chiringuito, Florentin Pogba a mărturisit că îşi doreşte ca fratele său să ajungă la Real Madrid, acolo unde este dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane.

”Eu am spus-o mereu. Vreau ca fratele meu să semneze cu Real Madrid. Dar momentan, doar discutăm despre asta. Probabil în vara asta se va discuta din nou despre transferul fratelui meu la Real Madrid. De când îl vrea Zidane? Cred că din 2016. Acum suntem în 2020. De aceea cred că în vară se vor redeschide discuţiile” a mărturisit Florentin Pogba, pentru sursa citată.

PSG şi Juventus, principalele rivale pentru Real Madrid în cazul Pogba

Paul Pogba a fost accidentat mai tot sezonul şi Ole Gunnar Solskjaer nu s-a putut baza atât cât şi-ar fi dorit pe serviciile sale. United s-a resemnat în privinţa pierderii lui Pogba.

Problemele la gleznă l-a ţinut departe de teren pe Pogba. Acesta s-a operat, iar după o scurtă reintrare în circuit s-a reaccidentat şi nu a mai putut fi utilizat.

Din informaţiile presei spaniole, nu doar Real Madrid îl vrea pe Pogba. Juventus şi Paris Saint Germain se vor lupta în vară pentru transferul lui Pogba cu Real Madrid.

Manchester United îşi doreşte să obţină pentru Paul Pogba 120 de milioane de euro. În căutare de noi provocări, Pogba forţează plecarea, iar anturajul său pare convins că jucătorul va juca pentru Real Madrid. 

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester unitedreal madridflorentin pogba 

viewscnt
Articole similare