Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | George Puşcaş a dat lovitura! A semnat cu o echipă de top din Europa

BREAKING NEWS | George Puşcaş a dat lovitura! A semnat cu o echipă de top din Europa

Serie A

Comentarii

După un sezon petrecut sub formă de împrumut la Genoa, George Puşcaş (27 de ani) s-a decis asupra viitorului său!

George Puşcaş a fost transferat permanent de Genoa, nou-promovata în Serie A. Reading a anunţat oficial despărţirea de vârful român, iar italienii au reacţionat numaidecât la această veste.

Clubul Reading a anunţat, miercuri, că George Puşcaş a fost transferat la Genoa FC, grupare pentru care a evoluat sub formă de împrumut în ultimul sezon, în Serie B.

BREAKING NEWS | George Puşcaş a dat lovitura! A semnat cu o echipă de top din Europa

Transferul s-a activat la finalul perioadei de împrumut, fiind parte a înţelegerii de anul trecut dintre cele două cluburi.

În sezonul 2022/2023, Puşcaş a jucat în 25 de meciuri şi a înscris patru goluri şi a dat o pasă decisivă. Cu Puşcaş în lot, alături şi de alţi doi români, Drăguşin şi Drăguş, Genoa a promovat în Serie A.

„George Puşcaş e acum jucătorul oficial al lui Genoa. Clubul l-a cumpărat de la echipa engleză Reading. Veştile au fost în aer, dar acum e oficial. Anunţul a venit din partea companiei anglo-saxone într-o postare pe reţelele social media”, au scris jurnaliştii de la Genoa News 1893.

„Aşteptând să se răspundă la întrebarea «Cine va fi atacantul?» pentru a ajuta echipa să obţină salvarea de la retrogradare, Genoa a confirmat deja primul transfer.

În aşteptarea evaluărilor necesare pe care domnul Gilardino şi clubul le vor face la începutul lunii iulie, când se deschide perioada de transferuri, clubul Villa Rostan l-a răscumpărat de fapt pe internaţionalul român George Puşcas de la Reading”, au scris cei de la lavocedigenova. 

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Puşcaş conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

În anul 2019, după evoluţiile senzaţionale de la EURO U21, Reading îl transfera pe George Puşcaş. Atacantul român a acumulat 91 de apariţii şi a bifat 20 de reuşite. 

George Puşcaş a început fotbalul la Oradea, după care a fost remarcat şi acontat de Inter în 2014, după ce mai întâi a fost împrumutat un sezon.

MM Stoica nu înţelege stilul vestimentar al lui George Puşcaş: ”Şi Dani Alves se îmbrăca aşa şi acum dă ţigări la schimb” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: george puşcaşreadinggenoaserie anaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare