Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB-ului! Dinu Todoran va prelua conducerea echipei

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB-ului! Dinu Todoran va prelua conducerea echipei

Superliga

Comentarii

Conform surselor Telekom Sport, Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB-ului. Dinu Todoran va prelua conducerea clubului bucureştean.

Sursele Telekom Sport au confirmat că Gigi Becali a găsit noul antrenor al formaţiei sale. Un nou tehnician lipsit de prea multă experienţă a fost ales, Dinu Todoran, pe modelul Bogdan Andone, Bogdan Vintilă şi Toni Petrea.

Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB-ului!

Cel mai recent angajament al lui Todoran a venit în Liga 2, cu CSM Slatina, de care s-a despărţit în martie al acestui an. Anterior, fostul mijlocaş central a mai condus echipa de juniori a Voluntariului, pentru mai bine de patru ani, dar şi echipa mare, ca interimar, pentru patru meciuri.

În vârstă de doar 42 de ani, Todoran va înfrunta prima sa provocare adevărată din cariera de antrenori. Acesta nu a fost însă prima opţiune a lui Becali, care a mai negociat, public, cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii l-au refuzat pe latifundiar.

Din pricina implicării foarte active în cadrul echipei, mulţi tehnicieni experimentaţi îl refuză pe Gigi Becali, nefiind dispuşi să devieze de la tacticile proprii. Astfel, finanţatorul a început să mizeze pe antrenori tineri, lipsiţi de experienţă, sperând să dea lovitură cu măcar unul dintre ei.

Afla mai multe despre: fcsbantrenor nou fcsbdinu todoran 

viewscnt
Articole similare