Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a dat lovitura: un star de la FCSB semnează cu bianconerii. Anunţul momentului în Liga 1

BREAKING NEWS | Gigi Becali a dat lovitura: un star de la FCSB semnează cu bianconerii. Anunţul momentului în Liga 1

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere, atacantul echipei FCSB, este la un pas să se despartă de roş-albaştri încă din această iarnă, anunţă presa elveţiană.

Gigi Becali, lovitură neaşteptată: "Gnohere, favorit să semneze cu bianconerii"

Intrat în ultimele luni de contract cu FCSB, atacantul francez se va despărţi mai devreme sau mai târziu de roş-albaştri, Gigi Becali anunţând că nu îi va prelungi înţelegerea. După ce a ratat în un transfer în Egipt, la Al Ahly Cairo, în această iarnă, Gnohere poate pleca în cele din urmă de la FCSB. Lugano este interesată de mai multă vreme de atacantul francez, iar Gigi Becali a respins o primă ofertă din partea echipei de pe locul 7 din prima ligă elveţiană. Elveţienii nu renunţă însă la atacantul francez.

"Eleke şi Gnohere, cele două piste ale lui Lugano", anunţă presa elveţiană, care notează că "unul dintre cei doi poate fi următorul atacant al bianconerilor".

Elveţienii menţionează, însă, că atacantul francez de la FCSB este favorit să îi ia faţa nigerianului şi să prindă transferul la Lugano. Mai exact, preşedintele clubului elveţian, Angelo Renzetti, îl preferă pe vârful FCSB-ului, în detrimentul atacantului de la FC Lucerna.

Elveţia nu este o necunoscută pentru Harlem Gnohere. La începutul carierei, atacantul francez a jucat în liga a treia elveţiană, pentru FC La Tour, FC Bulle şi Urania Geneva. 62 de meciuri şi 33 de goluri a reuşit Gnohere în Elveţia, după care, în 2010, s-a transferat în Belgia, acolo unde a evoluat pentru Royal Excelsior Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Royal Mouscron şi RAEC Mons.

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB după trei ani

În vârstă de 31 de ani, Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 111 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare