Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a găsit portar! Şi nu este Piscitelli. Un alt goalkeeper din play-out vine la FCSB

BREAKING NEWS | Gigi Becali a găsit portar! Şi nu este Piscitelli. Un alt goalkeeper din play-out vine la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este pregătit să-l aducă înapoi la FCSB pe Valentin Cojocaru.

Valentin Cojocaru, portarul care aparţine de Viitorul Constanţa, ar putea reveni la FCSB, la dorinţa lui Gigi Becali, anunţă Fanatik. Cojocaru, care acum este împrumutat la FC Voluntari, a declarat în urmă cu câteva zile că s-ar putea întoarce la Viitorul, club de care aparţine în prezent.

Gigi Becali a găsit portar! Şi nu este Piscitelli. Un alt goalkeeper din play-out vine la FCSB

Şi Gică Hagi a recunoscut progresul fotbalistului crescut de FCSB, chiar după meciul direct cu FC Voluntari: ”El trebuie să îşi facă treaba foarte bine unde e, să concureze cu toţi ceilalţi, pentru că e unul dintre cei mai talentaţi portari din ţară, complet. Am spus-o şi când era la noi. El trebuie să fie conectat întotdeauna, să se pregătească foarte bine, pentru că e foarte bun ca portar” a explicat Gică Hagi după meci.

Valentin Cojocaru (24 de ani) este cotat la 400 de mii de euro, iar în acest sezon a adunat 15 meciuri în Liga 1 şi în şapte meciuri şi-a păstrat poarta imaculată.

Cojocaru a fost remarcat se pare de oficialii FCSB-ului, după prestaţiile din ultima vreme de la FC Voluntari.

Goalkeeper-ul produs 100% de FCSB are 39 de meciuri pentru gruparea patronată de Gigi Becali şi alte 49 de meciuri pentru Viitorul Constanţa. La Voluntari a strâns 15 meciuri. 

Afla mai multe despre: cojocarugigi becali 

viewscnt
Articole similare