Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Gigi Becali a renunţat la el! Prima plecare de la FCSB după remiza cu Sepsi

BREAKING NEWS Gigi Becali a renunţat la el! Prima plecare de la FCSB după remiza cu Sepsi

FCSB

Comentarii

FCSB renunţă în iarnă la serviciile lui Gabi Enache (30 de ani).

Gabi Enache şi-ar fi luat deja la revedere de la colegii săi înainte de meciul cu Sepsi de la Mogoşoaia şi aşteaptă acum o nouă provocare, anunţă Fanatik.

Fotbalistul cu 81 de meciuri la FCSB a revenit în acest an la gruparea roş-albastră, într-un moment în care echipa patronată de Gigi Becali traversa momente grele din cauza pandemiei de COVID-19.

Gigi Becali renunţă la un jucător în iarnă. Prima plecare de la FCSB

A bifat două jocuri în cea de-a doua etapă a sa la FCSB, dar conducerea roş-albaştrilor a decis că Enache nu va mai continua din iarnă, susţine sursa citată.  Înţelegerea sa cu Gigi Becali a fost pentru doar 3 luni, până la finalul turul din Liga 1. El a fost folosit de Toni Petrea doar până ce şi-au revenit jucătorii obişnuiţi, fără ca de la acel moment să mai bifeze vreun minut.

În cariera sa, Gabi Enache a mai jucat la CS Mioveni, Astra, Rubin Kazan, Partizan, Dunărea Călăraşi şi Kyzyl Zhar. Enache are 5 partide disputate în tricoul primei reprezentative şi patru trofee câştigate în România. Este campion cu Astra Giurgiu şi câştigător de Cupa Ligii cu FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaligabriel enache 

viewscnt
Articole similare