Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a decis! Anunţ despre plecarea lui Adrian Şut, după calificarea în Conference League: "Cea mai bună decizie"

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a decis! Anunţ despre plecarea lui Adrian Şut, după calificarea în Conference League: "Cea mai bună decizie"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) s-a decis în privinţa lui Adrian Şut (24 de ani). Ofertat de Trabzonspor, care e gata să plătească 3 milioane de euro pentru transferul său, Şut va rămâne pe loc, cel puţin pentru moment.

Omul de afaceri din Pipera a spus că nu se gândeşte să-l vândă pe Adrian Şut pentru moment, însă transferul la Trabzonspor ar putea fi perfectat dacă FCSB este eliminată de Nordsjaelland din drumul către grupele Conference League.

Gigi Becali nu-l vinde pe Adrian Şut, chiar dacă Trabzonspor oferă 3 milioane de euro

Becali îşi doreşte ca Adrian Şut să rămâne la FCSB, să joace la echipa naţională în viitor şi atunci va solicita cinci milioane de euro pentru transferul său.

Nu este prima dată când Adrian Şut se află pe lista de transferuri a turcilor de la Trabzonspor. Interesul echipei turce s-a manifestat şi în urmă cu un an, însă în cele din urmă fotbalistul nu a plecat şi a devenit unul dintrei cei mai buni şi lăudaţi jucători de la FCSB.

„La fotbal, e ceva specific. Trebuie să iei totul în calcul. Depinde de meciul cu danezii, de calificare, de cât de mult ne ajută banii ăia.

Trebuie să iei decizia cea mai bună, Şut joacă la echipa naţională, îl folosesc şi dup-aceea cer 5 (n.r. – milioane e euro). Nu poate fi înlocuit la ora asta. Vede bine jocul”, a spus Gigi Becali în faţa jurnaliştilor, la Palatul din Aleea Alexandru.

Presa din Turcia a anunţat, miercuri, că Trabzonspor a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Şut şi că aşteaptă ca FCSB să accepte.

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian sutgigi becali transfer adrian sutadrian sut oferta tranbzonspor 

viewscnt
Articole similare