Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali "sparge banca". Salariu stelar oferit unui tânăr fotbalist

BREAKING NEWS | Gigi Becali "sparge banca". Salariu stelar oferit unui tânăr fotbalist

FCSB

Comentarii

Un fotbalist de la FCSB primeşte veşti bune de la Mihai Stoica, cantonamentul din Olanda al echipei fiind cel în care s-a evidenţiat, motiv pentru care i se va mări salariul.

BREAKING NEWS | Un fotbalist de la FCSB a dat lovitura pe plan financiar: ”Primeşte o substanţială mărire de salariu” 

MM Stoica, managerul de la FCSB, a anunţat că Mihai Lixandru (22 de ani), mijlocaşul defensiv al vicecampioanei, va primi o mărire de salariu şi o prelungire de contract.

Lixandru s-a întors la FCSB după ce anul trecut a fost împrumutat la CS Mioveni, iar în acest sezon va rămâne în lotul roş-albaştrilor, după cum anunţă MM Stoica.

”Lixandru rămâne, da. E un jucător care ne place şi este singura variantă la Şut. Gogescu este mic, e 2005. Mai are contract doi ani, dar o să venim cu o altă propunere, care să se întindă pe durată mai lungă, dar şi cu o substanţială mărire de salariu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Mihai Lixandru a fost împrumutat în ultimul sezon la CS Mioveni, unde a marcat un gol în cele 30 de meciuri. El joacă pe postul de mijlocaş defensiv, dar poate fi o soluţie şi pentru postul de fundaş central.

Lixandru a fost convocat la Campionatul European de tineret în echipa naţională a României.

MM Stoica s-a întors cu veşti bune din Olanda. Cei doi jucători care l-au impresionat în cantonament: ”Revelaţia” / ”Surpriza!” 

Vicecampioana României a efectuat un stagiu de pregătire în Ţările de Jos, perioadă în care a susţinut două partide amicale. În meciul cu Anderlecht, FCSB a pierdut, scor 2-5, în timp ce confruntarea cu PAOK Salonic s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

MM Stoica, managerul general de la FCSB, s-a întors cu veşti din cantonamentul FCSB-ului. MM a dezvăluit cei doi jucători care l-au dat pe spate după acest stagiu de pregătire din Olanda. 

Concluzii despre cantonamentul FCSB-ului: ”Au fost bune meciurile amicale. Chiar nu interesează pe nimeni rezultatele ăstea. Noi nu am avut primul 11 deloc, au lipsit câţiva, gen Pantea, Târnovanu etc. Am fost cu Galaţi şi am primit 6 ăn amicale şi după am jucat în cupele europene, semn că n-au importanţă rezultatele din amicale”.

Lotul deplasat de FCSB în Olanda

Portari: Andrei Vlad, Alexandru Maxim, Răzvan Udrea

Fundaşi: Valentin Creţu, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic, Ionuţ Panţîru

Mijlocaşi: Ovidiu Popescu, Adrian Şut, Damjan Djokovic, Darius Olaru, George Gogescu, Malcom Edjouma, Eduard Radaslavescu, Alex Băluţă, Valentin Gheorghe, Andrei Cordea

Atacanţi: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu

Nicolae Dică, ”sfat” pentru Becali. Ce îi lipseşte FCSB-ului înainte de noul sezon: ”Au nevoie de asta...” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbmihai lixandrugigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare