Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Kylian Mbappe semnează: "S-au înţeles!". Clubul dă lovitura

BREAKING NEWS | Kylian Mbappe semnează: "S-au înţeles!". Clubul dă lovitura

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) s-a înţeles cu PSG pentru prelungirea contractului pe încă doi ani. Actuala înţelegere dintre PSG şi Mbappe expira în iunie 2022, iar părţile au bătut palma. Răstunare de situaţie, având în vedere că viitorul lui Kylian Mbappe era legat, de presa din Spania, de Real Madrid.

BREAKING NEWS | Kylian Mbappe semnează: "S-au înţeles!". Clubul dă lovitura

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG se termină în vara lui 2022, iar până acum totul părea că se îndreaptă spre o despărţire a starului francez de echipa de pe Parc des Princes. Real Madrid părea mare favorită să-l transfere gratis, dar se pare că a avut loc o răsturnare de situaţie.

Potrivit Le Parisien, Kylian Mbappe şi PSG s-au înţeles pentru un nou contract, pe doi ani, după mai multe runde de negocieri. Presa internaţională a scris, la un moment dat, că preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost implicat personal în convingerea lui Mbappe să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

PSG a refuzat, în ianurie 2022, o ofertă de 200 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe.

PSG l-a transferat pe Kylian Mbappe în vara lui 2017, sub formă de împrumut mai întâi, iar în 2018 au plătit 180 de milioane de euro celor de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: kylian mbappetransfercontractpsgprelungire 

viewscnt
Articole similare