Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă după ce s-a lovit la Jocurile Olimpice!

BREAKING NEWS Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă după ce s-a lovit la Jocurile Olimpice!
Comentarii

Gimnasta Larisa Iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, Comitetul Olimpice şi Sportiv Român.

Larisa Iordache s-a retras înainte de finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice

"Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta", a anunţat COSR.

Larisa Iordache s-a calificat, duminică, în finală la bârnă, chiar dacă a suferit o accidentare la aterizarea de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona gleznei stângi la aterizare, zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei.

Larisa Iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la JO din 2012. În finala de la bârnă de atunci s-a clasat pe locul 6 (nota 14.200).

Afla mai multe despre: larisa iordachejocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare