You are here:

BREAKING NEWS | LPF, de acord cu arbitrii străini, cu o condiţie: ambele echipe să accepte şi să suporte costurile

BREAKING NEWS | LPF, de acord cu arbitrii străini, cu o condiţie: ambele echipe să accepte şi să suporte costurile

Superliga

Comentarii

UPDATE | Liga Profesionistă de Fotbal a decis în cadrul Adunării Generale de astăzi să permită venirea arbitrilor străini pentru partidele din play-off şi play-out, cu o condiţie. Aceştia vor putea fi aduşi la meciurile în care ambele combatante vor fi de acord.

În cadrul adunării generale, CFR Cluj, Astra, Viitorul şi Dinamo s-au opus propunerii iniţiate de FCSB. Cum trei echipe din cele şase care vor evolua în play-off se opun acestei variante, e clar că vom avea arbitri străini la puţine meciuri cu miză.

În plus, formaţiile care vor cere arbitri străini vor trebui să suporte în mod egal cheltuielile.

"Cu opt voturi pentru şi cinci contra, am decis să dăm curs acestei cereri. Dacă două cluburi cad de acord să solicite arbitri străini, suntem de acord. Trebuie să facă această cerere către noi şi către FRF. Dacă nu au încredere în arbitri români. Depindem în primul rând de cluburi, să cadă de acord, apoi de FRF, că trebuie să facă un Comitet de Urgenţă. În aceste condiţii am căzut de acord ca acele cluburi să suporte cheltuielile, care sunt mai mari, 50%-50%", a declarat Gino Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

Tot în cadrul Adunării Generale, şefii LPF au decis ca meciul Concordia Chiajna - FC Voluntari să se joace.


Astăzi, de la 12:00, reprezentanţii cluburilor din Liga 1 şi oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal se întâlnesc pentru Adunarea Generală a LPF.

Pe ordinea de zi se află omologarea rezultatelor din sezonul regulat al Ligii 1, dar şi cerinţa făcută de FCSB în urmă cu aproape două săptămâni. Aşa cum www.telekomspot.ro a anunţat în exclusivitate la acea dată, oficialii vicecampionanei cer forului condus de Gino Iorgulescu să apeleze la arbitri străini pentru meciurile decisive din play-off.

Tot astăzi oficialii LPF vor discuta despre partida Chiajna - Voluntari, programată să se dispute iniţial luni, de la 17:30, dar amânată cu 24 de ore din cauza condiţiilor atmosferice.

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru detalii de la faţa locului.

Afla mai multe despre: lpf. fcsbadunarea generala,  

viewscnt
Articole similare