Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB
Comentarii

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina.

Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină

Continuă problemele pentru senegalezul din atacul lui Dinamo Bucureşti. Din informaţiile Telekom Sport, Magaye Gueye a fost prins dopat la controlul efectuat la meciul câştigat de "câini", în Cupa României, cu FCSB, scor 1-0. Dinamo Bucureşti, FRF, LPF şi COSR au fost deja înştiinţate de ANAD.

Clubul din "Ştefan cel Mare" nu va avea probleme pe plan sportiv, dar fotbalistul este suspendat din activitate, momentan. 

Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo. 

“Acum s-au luat Tănase, Coman şi Nedelcu de la FCSB, de la Dinamo au fost luaţi Fabbrini, Filip şi Gueye”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport, la finalul meciului Dinamo - FCSB, 1-0.

Magaye Gueye, iertat la prima greşeală la Dinamo

În ianuarie, au apărut imagini cu Gueye, care a petrecut alături de două femei, dintre care una Laurette Atindehou, într-un jacuzzi. În clipurile video apărute, Magaye Gueye i-a jignit pe cei de la Dinamo pentru că nu şi-a încasat banii promişi.

Gueye nu impresionează nici pe terenul de fotbal. Senegalezul a marcat doar trei goluri, în 19 meciuri în sezonul actual. 

De-a lungul carierei, Gueye a mai jucat la: Strassbourg, Everton, Brest, Milwall, Adanaspor, Osmanlispor şi Qarabag. 

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

 

Afla mai multe despre: magaye gueyedinamomagaye gueye cocainaanaddinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare