Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Şumudică, la a treia echipă din Turcia în acest sezon. A fost anunţat clubul. Antrenorul a confirmat destinaţia

BREAKING NEWS | Marius Şumudică, la a treia echipă din Turcia în acest sezon. A fost anunţat clubul. Antrenorul a confirmat destinaţia
Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică (50 de ani) are şansa de a antrena a treia echipă din Super Lig în acest sezon. După ce le-a mai condus pe Gaziantep şi Rizespor, presa din Turcia a anunţat numele clubului care-l doreşte pe Marius Şumudică.

Marius Şumudică a primit şansa de a reveni în Turcia. Kasimpasa îl vrea după ce a rămas fără antrenor

Destinul lui Marius Şumudică pare a fi legat de Super Lig, acolo unde a avut una dintre cele mai bune perioade ca antrenor. Mai mult, turcii au dorit să-i ofere şi paşaport turcesc, iar antrenorul a recunoscut că ar fi încântat să facă acest pas. 

Acum, Marius Şumudică e chemat să salveze încă un club dintr-o situaţie grea. Kasimpasa s-a despărţit luni de antrenorul Fuat Çapa, iar publicaţia Timeturk.com a anunţat că antrenorul român e favorit să devină principal. 

Conform sursei citate, reprezentanţii lui Kasimpasa au luat iniţiativa şi l-au contactat pe Maris Şumudică: "Oficialii clubului alb-albastru iau pulsul mutării în aceste momente", au mai scris jurnaliştii turci. 

Marius Şumudică: "Mă gândesc să revin în Turcia. Am oportunitatea"

Tot luni, în urmă cu câteva ore, Marius Şumudică a vorbit în presa din Polonia despre posibilitatea de a o prelua pe Jagiellonia. Se pare că varianta nu a fost luată în calcul de antrenorul român, din motive financiare. Acesta a susţinut că în Polonia ar câştiga acelaşi salariu pe care l-ar avea şi în România. 

În schimb, Marius Şumudică a anunţat că are oportunitatea de a antrena în Turcia: "Jagiellonia nu e o opţiune pentru mine, nu există şanse să vin. Dacă vorbim despre cât aş câştiga, să spunem 15.000 de euro lunar, aş câştiga aceşti bani fără să-mi părăsesc ţara. 

Nu (n.r. - întrebat despre posibilitatea de a antrena în Polonia în viitor). Am oportunitatea de a antrena în altă ţară. Am nivelul meu, mă gândesc să revin în Turcia. E greu să vin în Polonia şi să iau aceeaşi bani, pe care i-aş lua în România", a declarat antrenorul român pentru Transfery.info. 

Dacă se va înţelege cu Kasimpasa, Marius Şumudică ar antrena a treia echipă din Turcia în acest sezon, după Gaziantep, echipă pe care a dus-o pe podium, la un moment dat, şi Rizespor. În Super Lig, Marius Şumudică a mai antrenat-o pe Kayserispor, între 2017-2018. 

  • 15 e locul ocupat de Kasimpasa în Super Lig, fiind la două puncte de zona retrogradării. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica kasimpasamarius sumudica revenire turciamarius sumudica turciakasimpasamarius sumudica antrenor 

viewscnt
Articole similare